×

Type producten

Winkelmandje

FORGOT YOUR DETAILS?

Boeddha Beelden en meer...

Welkom In onze shop van Boeddha-beelden en meer…
Prachtig beelden om cadeau te doen, voor geluk en liefde.

Wij proberen de prijzen zo laag mogelijk te houden, zodat het voor iedereen betaalbaar is.
Bekijk of bestel HIER uit een prachtig assortiment van exclusieve beelden!

Bent u op zoek naar een bepaald beeld, maakt niet uit hoe groot!
Wij gaan voor u op zoek!

Bij ons vindt u een breed assortiment aan diverse Boeddha’s in verschillende karakters uit de boeddhistische en hindoeïstische cultuur denk hierbij aan Boeddha, Ganesha en Shaolin Monnik beelden. Ook verkopen wij exclusieve Terracotta-beelden zoals krijgers, Fergana paarden (Tang Dynastie) of beelden welke vaak voorkomen in de beroemde tempels van bepaalde geloven.

De beelden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen! Van levensgroot tot klein en fijn. Voor binnen en buiten.
Reiki Limburg koopt ook Bhoedda beelden in! Heb jij een Boeddha waarvan je denkt die wil ik wel verkopen, neem dan eens contact op met Reiki Limburg. Misschien kunnen wij iets voor u betekenen?

Goed om te weten
Een Boeddha staat voor geluk, voorspoed, goede gezondheid, liefde, bescherming en genezing. Het is een prachtig gebaar om een dierbare al dit moois toe te wensen door hem of haar een fraai Boeddhabeeld cadeau te doen.

Een boeddha moet je krijgen en mag je niet zelf kopen?
In het Oosten is het heel normaal om voor jezelf een Boeddhabeeld te kopen, er wordt hier dan ook hartelijk om het verhaal gelachen! Echter, waarom zou je eigenlijk jezelf niet alle geluk toe mogen wensen?!

Als een Boeddha met liefde wordt gekocht, zal hij nog meer liefde en geluk brengen, of deze nu door uzelf of door iemand anders is aangeschaft. Natuurlijk is het geweldig om een Boeddha cadeau krijgen, maar de betekenis en werking verandert zeer zeker niet als je een Boeddha voor jezelf koopt.

TOP