REIKI LIMBURG!  “OM JE BETER TE VOELEN”.

Het is voor Reiki Limburg een groot genoegen de waardevolle Reiki informatie en kracht met iedereen te kunnen delen. Dit doen wij met heel ons hart en liefde voor de medemens. Openheid, eerlijkheid en respect staat bij ons hoog aangeschreven.
Wij willen dan ook niet rijk worden van de mens, maar een mens moet “rijk” kunnen worden van ons!
Voel je welkom!

Reiki Limburg is ervaringsdeskundige op meerdere gebieden, waarbij de mens centraal staat.
Door positieve en negatieve ervaringen vanuit het verleden heeft Reiki Limburg geleerd hoe het beter en anders kan om in deze soms moeilijke maatschappij te kunnen functioneren. Of het nu gaat om mensen met psychische of fysieke problemen of mensen met een moeilijk verleden. Het maakt voor Reiki Limburg niets uit. Een mens is een mens, die we blijven respecteren.

De maatschappij is vaak keihard, waardoor men tegen gesloten deuren aanloopt en hierdoor steeds verder afzwakt. Onze kracht is om mensen weer de innerlijke kracht en balans terug te laten vinden. Daarnaast kunnen wij vele pijnen verzachten of geheel wegnemen. Dit door middel van ZUIVERE en EERLIJKE REIKI, zodat iemand weer rijkelijk mag genieten van het leven.
Durft u ook te zeggen…  Ik ben Reiki…

                                Bij Reiki-Limburg kunt u terecht voor……..

Reiki opleidingen -Reiki behandelingen-Bach Bloesem consult – Chakra behandelingen – Energetische Healing -Coaching-Trainingen- Kaartlegging Lenormand – Huis, persoons of bedrijfsreiniging.

Bezoek ook een onze webshop. Prachtige producten zoals Boeddha’s, zoutlampen, wierook, klankschalen en meer.Menu Shop

Bij Reiki opleidingen werken wij vooral praktijkgericht, in kleinere groepen of individueel. Hierdoor krijgt u altijd persoonlijke aandacht. Wij werken samen met meerdere behandelaars. Ook in België en Duitsland. Masters zijn vooraf getoetst!
Wij spreken naast onze voertaal, ook Frans, Spaans, Engels en Duits!

 

 

ZELF REIKI ERVAREN?

Wil jij ervaren wat Reiki, een andere behandeling of cursus voor jou kan betekenen? Maak dan eens een afspraak. Wil je liever eerst kennismaken, voel je dan vrij om contact op te nemen voor een eerste vrijblijvende gratis afspraak/ gesprek. Inclusief een gratis (verkorte)Reiki-behandeling.

Reiki Limburg is aangesloten bij Reiki Vereniging Cirkel, welke is opgericht op 14 december 1994. Reiki Vereniging Cirkel profileert zich als een belangenvereniging voor Reiki om deze in stand te houden zoals Mikao Usui Sensei dit had bedoeld.

Voel je "beter" bij Reiki Limburg

Reiki Limburg 'Holistisch Energie Centrum' werkt volgens het originele ‘Usui System of Natural Healing’ en is aangesloten bij Reiki Cirkel (Vereniging van Reiki beoefenaars en masters).

Reiki Limburg werkt in kleine groepen of individueel, maar vooral praktijkgericht. 

Ondanks onze lage prijzen, mag u indien gewenst ook in termijnen betalen (zonder extra kosten).