×

Winkelmandje

FORGOT YOUR DETAILS?


Onze zoutkristallen (lampen) komen uit het Himalaya gebergte.
Klik HIER om naar de webshop te gaan

Tijdelijk alle zoutkristallen extra voordelig.
Verkrijgbaar in diverse afmetingen, speciale uitvoeringen, als waxinehouder of als nachtlampje!

INFORMATIE
Buiten dat deze zoutlampen bij Reiki Limburg per stuk worden verkocht zijn ze ook verkrijgbaar als sets, voordeelpakketten, speciale uitvoeringen of als cadeau pakket.

Berekening afmetingen/ gewicht!
Een lamp/ zoutkristal van ca. 1 kilo is voldoende bij een ruimte van ca.6 vierkante meter.
Welk formaat je kiest is ook zeker belangrijk! In een klein ruimte is een kleine lamp voldoende. Een grote kamer vraagt om een grotere lamp. Mocht je een groot exemplaar niet mooi vinden? Dan kun je ervoor kiezen om de kleine lamp naast de bank of stoel te plaatsen waar je het meeste zit.

Opgelucht ademhalen
Zoutlampen zuiveren de omgeving in je woning, kantoor en andere ruimtes. Daarnaast werken de zoutlampen ook op ons lichaam, zoals bij:
veroudering, huidziektes zoals psoriasis en eczeem, oorinfecties, bronchitis, verkoudheid, astma, snurken, hoofdpijn, stress, reuma en slapeloosheid. En dit zijn bij lange na niet alle redenen om een zoutlamp aan te schaffen.

Steeds meer mensen schaffen een Himalaya zoutlamp aan. Deze lampen worden vervaardigd van kristalzout uit het Himalayagebergte dat miljoenen jaren oud is. Een brandende Himalaya zoutlamp produceert ook negatieve ionen die die lucht zuiveren. De schadelijke ionen van bijvoorbeeld elektronische apparatuur verdwijnen hierdoor uit de lucht. Dit laatste is wetenschappelijk bewezen. Eigenlijk zou je dan ook in iedere kamer van je huis een zoutlamp moeten hebben.

Zoutkamer
Leuk om te weten is dat er in Maastricht een zoutkamer is, welke je kunt bezoeken in combinatie met een leuk dagje Maastricht!
Niet alleen in Maastricht, maar ook verdeeld over heel Nederland zijn er zoutkamers te vinden. De diverse therapieën worden vaak ook vergoed door zorgverzekeraars!
Bezoek HIER de zoutkamer van Maastricht

TOP