Bach Bloesems

Edward Bach... studeerde medicijnen in Birmingham, en kreeg zijn vervolgopleiding aan het academisch ziekenhuis van Londen, waar hij als chirurg aan verbonden was. Hij had ook zijn eigen dokterspraktijk, waarvoor hij kon beschikken over een pand in hartje Londen. Als bacterioloog en patholoog deed hij in zijn eigen laboratorium fundamenteel onderzoek naar vaccins. Nadat hij in elkaar zakte en er een tumor bij hem werd verwijderd, nam hij zich voor de rest van zijn leven te wijden aan zijn nieuwe stelsel met geneesmiddelen, middelen die volgens hem absoluut in de natuur te vinden moesten zijn.

Hij zocht naar een natuurlijke methode van heling, uiteindelijk is zijn werk een wereldwijd succes en voor iedereen te gebruiken, net zoals jezelf Reiki geven! Een Bach Bloesem Consult bij Reiki Limburg is geen therapie, maar een gesprek met als doel gevoelens en klachten te verduidelijken en de daarbij passende remedie of remedies uit te zoeken.

Bach Bloesem Remedies kunnen bij veel problemen hulp bieden waaronder; fysieke klachten, psychische en emotionele klachten. U hoeft dus niet lichamelijk ziek te zijn, ook hoeven uw problemen niet groot te zijn om baat te hebben bij de Bach Bloesem Remedies.

Leeftijd is geen probleem
De Bach Bloesem Remedies zijn te gebruiken door kinderen, volwassenen, dieren maar ook planten en bomen reageren goed op een behandeling

HOE WERKT EEN CONSULT?

Dr. Bach zei altijd. "behandel de persoon en niet de ziekte".
Vooraf, voor het consult zal er eerst een korte Reiki behandeling plaatsvinden.

In het gesprek bespreken we gevoelens en/of klachten waarvoor u met Bach Bloesem Remedies aan de slag wilt. We gaan proberen helder te krijgen welke Bach Remedies geschikt zijn voor u of uw situatie waarbij we kijken naar uw leefsituatie, omgang met bijvoorbeeld uw ziekte, stress, werk of andere omstandigheden waarin u verkeerd. Zowel het heden als verleden komen hierbij aan bod, maar u vertelt alleen wat u kwijt wil en wat van belang is met betrekking tot uw hulpvraag. U hoeft dus geen dingen te vertellen die u voor uzelf wil houden.

Wij bespreken dus uw gemoedstoestand, emoties en eventuele lichamelijke klachten / ziekte. Wanneer voor ons het beeld helder is adviseren wij u welke Bach Bloesem Remedies voor u van toepassing zijn, belangrijk is dat u zich kunt vinden in ons advies. Wij leggen u uit hoe de remedies van toepassing zijn op uw situatie en hoe u ze dient te gebruiken. Bach Remedies zijn onschuldig / veilig en het is dus niet mogelijk om een overdosis te geven wanneer men teveel zou innemen.

Het gesprek wordt vertrouwelijk behandeld.

TARIEVEN & DUUR CONSULT

Reiki Limburg is gecertificeerd Bach Bloesem consulent volgens Bach Original Flowers

Prijs
Prijs voor consult is € 39.95
Deze prijs is incl. Bach Bloesem analyse, een Reiki behandeling en een door ons samengesteld Bach Bloesem druppelflesje (op maat). Dit flesje is voldoende voor het gebruik van een maand!

Duur
Een consult duurt ca. 1.5 uur.

Tevens ontvangt u ook een uitgebreide schriftelijke uitleg over de bloesems die in het flesje zitten. Hierdoor krijgt u een dieper inzicht in de spirituele basis waarop de werking van de remedies berust, waardoor het proces van zelfgenezing versterkt wordt.