×

Type producten

Winkelmandje

FORGOT YOUR DETAILS?

GRATIS KENNISMAKINGS-GESPREK

Meld je hier aan voor een afspraak, wij nemen dan per mail contact met je op.

Coaching

Reiki coaching is bedoeld voor iedereen die op welke manier, op welk niveau met Reiki bezig is en tegen vragen en onzekerheden aanloopt. Ben jij al eens ingewijd in Reiki 1, 2 of 3 (Master) en ben je onzeker over het ontvangen en geven van Reiki? Of heb je het gevoel dat de inwijdingen niet krachtig genoeg zijn geweest? Neem dan gerust contact met ons op.

Reiki Limburg en collega's hebben al vele jaren ervaring met coaching en andere spirituele zaken. Wij helpen je te luisteren naar je gevoel en intuïtie, dus mocht je nog nooit les hebben gegeven en begint het te kriebelen? Ook dan kunnen wij jou verder helpen.

Door de vele jaren ervaring, kijken we, voelen we en denken we graag met je mee. Samen kunnen we manieren vinden om het vertrouwen in jezelf en in de eenvoud van Reiki te herwinnen. Samen kunnen we werken aan jouw spirituele (Reiki) groei en je drive om les te geven of te inspireren.

Tijd & Kosten

Allereerst zullen wij een kennismakingsgesprek plannen, waarbij jij aangeeft waarin je graag coaching ontvangt. De kosten voor een kennismaking zijn GRATIS.

Mocht je na de kennismaking graag coaching ontvangen dan zullen we samen een plan opstellen; waarvoor we één of meerdere coachings sessies* plannen.

De kosten per sessie bedragen 35,-.

*Een coachingsessie duurt ca. 1uur.

TOP