Wil je een opleiding volgen of wil je graag een behandeling?

We kunnen ons voorstellen dat je vele vragen hebt over een Reiki behandeling of Reiki opleiding.

Waar je op moet letten, voordat je daadwerkelijk met een Reiki opleiding start?Voorbeeld Reiki behandeling

Wil jij een Reiki opleiding volgen, dan zul je beslist vele vragen hebben!
Belangrijk is dat je een goede betrouwbare opleider (Master) kiest. Een Master die met hart en ziel de Reiki graag wil doorgeven.
Start niet gelijk met een opleiding, vraag altijd eerst een (gratis) kennismakingsgesprek aan! Het is belangrijk dat er een klik bestaat tussen jou en de opleider (Master).

Waar je op moet letten, voordat je daadwerkelijk een Reiki behandeling mag ontvangen.

Reiki behandeling door Reiki LimburgBelangrijk is dat je een goede betrouwbare behandelaar kiest. Vraag ook hier eerst een (gratis) kennismakings behandeling aan. Hierna moet jij je beter voelen. Twijfel je? Zoek dan nog eens verder.

Er zijn genoeg behandelaars die jou met hart en ziel een succesvolle behandeling willen geven! Ook Reiki limburg!

Voor Reiki opleidingen en/of behandelingen bestaat er de mogelijkheid om ineens of in termijnen te betalen. Zonder extra kosten.

Vraag het ons gerust!

Tijdens de behandeling mag je de kleren aanhouden, enkel de schoenen graag uit. Zorg wel voor gemakkelijk zittende kleding.

Wij vragen je om zo weinig mogelijk sieraden of metalen te dragen. Indien mogelijk geen medicijnen gebruiken voor de Reiki behandeling en/of opleiding. Moet je toch je medicijnen nemen, neem ze dan een uur van te voren of er na!
Deze kunnen namelijk de Reiki energie beïnvloeden!

U zult de energie voelen stromen en plaatselijk zult u warmte ervaren. Intieme aanrakingen en alle posities die de persoon als onplezierig ervaart worden uiteraard vermeden.

Voor wij starten geven wij altijd even een korte uitleg over wat wij gaan doen. Zo kunt u in alle rust ontspannen.

Uit eigen ervaring weten we dat Reiki helpt bij:

examens, slapeloosheid, hoofdpijn(migraine), rouwverwerking, kanker (mentaal), Parkinson, rust van lichaam en geest, persoons of huiszuivering, spierziekte, allergieën, chronische moeheid, angsten, relatieproblemen, chronische aandoeningen overgevoeligheid, onzekerheid, trauma's, depressies (burn-out), etc.

REIKI WERKT VAAK GENEZEND

Voor een Reiki behandeling hoef je eigenlijk niet ziek te zijn. Je kunt ook een behandeling ontvangen voor pure ontspanning.

Jij ontvangt altijd eerst een GRATIS Reiki behandeling, zonder verdere verplichtingen.

Mocht je verbetering voelen, fysiek of mentaal dan raden wij drie Reiki behandelingen aan binnen een tijdslimiet van twee weken.

Na deze drie behandelingen moet jij je in feite beter voelen of zal er een compleet herstel zijn. Het herstel zal per persoon verschillend zijn.

Maak gewoon een afspraak voor een GRATIS kennismaking-Reiki behandeling.
Je hebt niets te verliezen… Toch?

Bij mate van uitzondering komen wij ook bij jou thuis.

Bijvoorbeeld voor mensen die slecht ter been zijn of rolstoel afhankelijk zijn. Natuurlijk zullen er ook andere redenen zijn! Kun je echt zelf niet naar onze praktijk komen, neem dan contact met ons op.

Een afstand behandeling duurt 30 minuten. Je kunt gewoon je ding blijven doen en niet gaan liggen of zitten. Een afstandsbehandeling kan net zo sterk werken als een behandeling direct op het lichaam.

Je kunt een afstandsbehandeling niet alleen nemen bij mentale of fysieke klachten, maar ook bijvoorbeeld vlak voor een belangrijk gesprek of examen, vliegangst, een operatie of gewoon om meer energie en ontspanning te krijgen.

Wij zullen nooit zonder toestemming van de persoon Reiki op afstand sturen!

In verschillende landen om ons heen is het heel normaal dat patienten Reiki in een ziekenhuis mogen ontvangen!

Wij als Reiki Limburg willen u ook de mogelijkheid geven om gebruik te maken van Reiki bij ziekenhuisopnamen.

Moet u binnenkort  naar het ziekenhuis voor opnamen en wilt u graag Reiki ontvangen in het ziekenhuis of op afstand? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Reiki....steeds vaker toegepast bij kanker!

Kankerpatiënten in de Verenigde Staten ontvangen steeds vaker een Reiki-behandeling. Reiki bij kanker betekent behandelingen tegen klachten die ontstaan als gevolg van de ziekte: misselijkheid, vermoeidheid, angsten en pijnklachten. Diverse studies wijzen op een positief effect bij de patiënten. Wetenschappers benadrukken tegelijkertijd dat intensiever onderzoek nodig is. Dat meldt The Wall Street Journal. Meer >>>
Bron: Wallstreet Journal

Reiki vormt vandaag de dag in circa 75 buitenlandse ziekenhuizen onderdeel van de therapeutische programma’s. In de meeste gevallen wordt Reiki op vrijwillige basis aangeboden. Er zijn maar weinig ziekenhuizen die behandelaars daadwerkelijk betalen.

Het medisch establishment erkent dus dat Reiki werkt, maar wil behandelaars liever niet betalen voor fulltime diensten. In de afgelopen jaren zijn enkele studies naar Reiki verschenen, maar er zijn meer degelijke studies nodig om de reguliere wetenschap te overtuigen.
Bron: www.ninefornews.nl

Reiki Limburg stelt zich GRATIS beschikbaar (in Limburg) om mensen met kanker te helpen. Wij kunnen u niet genezen, maar wel de eventuele pijn en mentale klachten wegnemen.
Neem gerust contact met ons op. Klik HIER 

Reiki geven aan dieren gaat op dezelfde manier als bij mensen. Dieren zijn van nature goed toegankelijk en meestal zeer gevoelig voor Reiki. Bij dieren zal het vooral helpen bij het verminderen van spanningen, ziekte, stress, trauma’s en onrust. De dieren zullen dan ook meestal snel vorderingen ondervinden.

Wij behandelen in principe ALLE dieren.


Na de behandeling zal het dier meer ontspannen zijn, wat op zich al helend kan werken. Daarnaast genezen wonden of breuken beter, verminderen pijnklachten en herstelt het dier sneller van een narcose.
Het aantal afstand behandelingen is afhankelijk van de soort ziekte en de duur.

Voor het maken van een afspraak of meer informatie, KLIK HIER

U kunt bij ons Reiki opleidingen volgen van leerling Reiki I tot Master A & B.
Onze opleidingen zijn echt en puur, zoals Mikao Usui (oprichter Reiki) dit bedoeld heeft.

Betaling in termijnen mogelijk zonder meerkosten!
Er wordt individueel of in kleine groepjes Reiki gegeven.

Wist u dat de 2e persoon altijd GRATIS is! Je betaald dan wel de standaard prijs!

Een kennismakingsgesprek, incl. een Reiki behandeling = GRATIS

Lees HIER de mogelijkheden

Bij iedere verzending maken wij gebruik van de pakketdienst van PostNl, DPD of bPost (voor België), 

De prijs van een pakket tot 10 kilo kost € 6.95 (verzendkosten) 

Voor Belgie is dit bedrag € 12.00

Soms kunnen de verzendkosten goedkoper of duurder zijn. Of dat u helemaal geen verzendkosten hoeft te betalen! Dit is meestal afhankelijk van product, groothandel, aanbieding en bedrag van bestelling.

De verzendkosten worden vermeld op de proforma factuur die u na een bestelling van ons ontvangt. Pas nadat u akkoord hebt gegeven over de proforma factuur, dan pas zullen wij de bestelling in orde gaan maken.

Mocht u het niet eens zijn met de proforma factuur, dan mag u nog altijd de bestelling annuleren.

Eigen risico en klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze dienstverlening zoals u die ervaren heeft. 

Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via e-mail aan de afdeling klantenservice door te geven. Onze medewerker van deze afdeling zal de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Dit kunt u doen door uw klacht te mailen naar [email protected] t.a.v. afdeling klantenservice.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele klachten bij een door Reiki Limburg aangeboden *diensten. Bij twijfel of u bepaalde behandelingen wilt laten doen, kunt u het beste eerst contact opnemen met uw huisarts of specialist.

U ontvangt altijd voldoende informatie bij een kennismaking. Het is daarna aan u of u wel/niet deelneemt aan een door ons aangeboden *diensten. Indien u na een kennismaking graag wilt starten met een door ons aangeboden diensten stemt u automatisch in en kunnen wij, Reiki Limburg niet verantwoordelijk worden gesteld.

Contactgegevens
Mocht u na het lezen van onze privacyverklaring vragen, klachten of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact op.
Bekijk HIER ook onze voorwaarden

* Onder diensten vallen: opleidingen/cursussen, behandelingen, (huis)zuiveringen, bach bloesems, coaching en training, kaartleggen

WAAR MOET JE NOG MEER OP LETTEN?

Jammer is vaak dat sommige opleiders voor Reiki opleidingen grote bedragen vragen en hun klanten geen informatie meegeven over de opleidingen, de inwijdingen, foto van grandmaster(s) en meer!

Start jij ergens met de Reiki opleiding, let dan op dat je voldoende naslagwerk meekrijgt, daar heb je recht op, toch? Vraag altijd eerst een kennismakingsgesprek aan, zodat je weet wat je kunt verwachten van de opleiding(en) en de Master!

Het minimale wat je zou moeten krijgen bij de Reiki opleidingen is:
Bij Reiki I: cursusmap; met stukje theorie en duidelijke uitleg over hoe jij straks Reiki mag gaan beoefenen. De Reiki principes, foto grandmaster(s). Let op dat jij ook tijdens de opleiding Reiki mag oefenen op personen.
Reiki I bestaat uit 4 inwijdingen. Beste is dat deze gesplitst worden in 2x2. Dit vanwege personen soms ziek kunnen worden van een inwijding. Bij ziek bedoelen we o.a.: braakgevoelens, duizeligheid en gevoel dat je de griep krijgt! Mocht je alle 4 de inwijdingen in een keer ontvangen, dan kun je je voorstellen dat je echt heel ziek kunt worden (na een dag is het meestal over). Natuurlijk zijn er ook personen die niet misselijk of ziek worden. Dus vraag altijd of de inwijdingen gesplitst worden!

Bij Reiki II: cursusmap; duidelijke uitleg over de Reiki symbolen en hoe toe te passen!
Zorg dat je tijden de opleiding, samen met de Master iemand Reiki op afstand stuurt.
Je ontvangt 1 inwijding!

Bij Reiki III Master A.:
Reiki Master A is voor personen die de Master opleiding willen volgen maar geen opleidingen willen geven! De inwijding tot Reiki Master begint met het behalen van deel A. Je versterkt de verbinding met Reiki energie, stemt vooraf af op je hogere zelf, je Reiki gidsen en lichtwezens. Vervolgens stem je Reiki I en II af op degenen die jij gaat behandelen. Ook leert men hoe het Master symbool gebruiken.

Bij Reiki III Master B.: Je ontvangt duidelijke uitleg over de Reiki I-II en Master inwijdingen en hoe deze toe te passen. Belangrijk is om de inwijdingen voor Reiki I – Reiki II en Reiki III Master juist en respectvol toe te passen!
Let op! Vraag op papier of digitaal de uitleg over de inwijdingen.

Heb je nog vragen, stel ze gerust via: [email protected]