×

Type producten

Winkelmandje

FORGOT YOUR DETAILS?

Reiki behandelingen

Voor Reiki opleidingen en/of behandelingen bestaat er de mogelijkheid om in termijnen te betalen.
Zonder extra kosten. Vraag het ons gerust!

Tijdens de behandeling mag je de kleren aanhouden, enkel de schoenen graag uit. Zorg wel voor gemakkelijk zittende kleding. Wij vragen je om zo weinig mogelijk sieraden of metalen te dragen. Indien mogelijk geen medicijnen gebruiken voor de Reiki behandeling en/of opleiding.
Deze kunnen namelijk de Reiki energie beïnvloeden!

U zult de energie voelen stromen en plaatselijk zult u warmte ervaren. Intieme aanrakingen en alle posities die de persoon als onplezierig ervaart worden uiteraard vermeden.

Voor wij starten geven wij altijd even een korte uitleg over wat wij gaan doen. Zo kunt u in alle rust ontspannen.

Reiki zorgt voor rust van lichaam en geest, zuivert, heelt en reinigt u als persoon.

Uit eigen ervaring weten we dat Reiki helpt bij:
examens, slapeloosheid, hoofdpijn (migraine), rouwverwerking, kanker (mentaal), Parkinson, rust van lichaam en geest, persoons of huiszuivering, spierziekte, allergieën, chronische moeheid, angsten, relatieproblemen, chronische aandoeningen overgevoeligheid, onzekerheid, trauma's, depressies (burn-out), etc.

Jij ontvangt altijd eerst een GRATIS Reiki behandeling, zonder verdere verplichtingen.

Na deze behandeling moet je merkbaar verschil voelen! Mocht je verbetering voelen, fysiek of mentaal dan raden wij 3 Reiki behandelingen aan in een tijdslimiet van 2 weken.

Na deze 3 behandelingen moet jij je in feite beter voelen of zal er een compleet herstel zijn.
Het herstel zal per persoon verschillend zijn.

Maak gewoon een afspraak voor een GRATIS kennismaking-Reiki behandeling.
Je hebt niets te verliezen… Toch?

Bij mate van uitzondering komen wij ook bij jou thuis.

Bijvoorbeeld voor mensen die slecht ter been zijn of rolstoel afhankelijk zijn. Natuurlijk zullen er ook andere redenen zijn. Kun je echt zelf niet naar onze praktijk komen, neem dan contact met ons op.

Een afstand behandeling duurt 30 minuten. Je kunt gewoon je ding blijven doen en niet gaan liggen of zitten. Een afstandsbehandeling kan net zo sterk werken als een behandeling direct op het lichaam.

Je kunt een afstandsbehandeling niet alleen nemen bij alle ziektes en problemen, maar ook bijvoorbeeld vlak voor een belangrijk gesprek of examen, vliegangst, operatie of gewoon om meer energie en ontspanning te krijgen.

Wij zullen nooit zonder toestemming van de persoon Reiki op afstand sturen!

In verschillende landen om ons heen is het heel normaal dat patienten Reiki mogen ontvangen!

Wij als Reiki Limburg willen u ook de mogelijkheid geven om gebruik te maken van Reiki bij ziekenhuisopnamen.

Moet u binnenkort  naar het ziekenhuis voor opnamen en wilt u graag Reiki ontvangen in het ziekenhuis of op afstand? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Reiki....steeds vaker toegepast bij kanker!

Kankerpatiënten in de Verenigde Staten ontvangen steeds vaker een Reiki-behandeling. Reiki bij kanker betekent behandelingen tegen klachten die ontstaan als gevolg van de ziekte: misselijkheid, vermoeidheid, angsten en pijnklachten. Diverse studies wijzen op een positief effect bij de patiënten. Wetenschappers benadrukken tegelijkertijd dat intensiever onderzoek nodig is. Dat meldt The Wall Street Journal. Meer >>>
Bron: Wallstreet Journal

Reiki vormt vandaag de dag in circa 75 buitenlandse ziekenhuizen onderdeel van de therapeutische programma’s. In de meeste gevallen wordt Reiki op vrijwillige basis aangeboden. Er zijn maar weinig ziekenhuizen die behandelaars daadwerkelijk betalen.

Het medisch establishment erkent dus dat Reiki werkt, maar wil behandelaars liever niet betalen voor fulltime diensten. In de afgelopen jaren zijn enkele peer reviewed studies naar Reiki verschenen, maar er zijn meer degelijke studies nodig om de reguliere wetenschap te overtuigen.
Bron: www.ninefornews.nl

Reiki Limburg stelt zich GRATIS beschikbaar (in Limburg) om mensen met kanker te helpen. Wij kunnen u niet genezen, maar wel de eventuele pijn en mentale klachten wegnemen.
Neem gerust contact met ons op. Klik HIER 

Reiki geven aan dieren gaat op dezelfde manier als bij mensen. Dieren zijn van nature goed toegankelijk en meestal zeer gevoelig voor Reiki. Bij dieren zal het vooral helpen bij het verminderen van spanningen, ziekte, stress, trauma’s en onrust. De dieren zullen dan ook meestal snel vorderingen ondervinden.

Wij behandelen in principe ALLE dieren.
Na de behandeling zal het dier meer ontspannen zijn, wat op zich al helend kan werken. Daarnaast genezen wonden of breuken beter, verminderen pijnklachten en herstelt het dier sneller van een narcose.
Het aantal afstand behandelingen is afhankelijk van de soort ziekte en de duur.

Voor het maken van een afspraak of meer informatie, klik HIER

Reiki opleidingen

U kunt bij ons Reiki opleidingen volgen van leerling Reiki I tot Master.
Onze opleidingen zijn echt en puur, zoals Mikao Usui (oprichter Reiki) dit bedoeld heeft.

Betaling in termijnen mogelijk zonder meerkosten!
Er wordt individueel of in kleine groepjes Reiki gegeven

Webshop

Pakketdienst

PostNL Bezorgd

Bij iedere verzending maken wij gebruik van de pakketdienst van PostNl of bPost (voor België), waar we de pakketten persoonlijk afgeven.

De prijs van een pakket (verzendkosten) is standaard € 6,95 (voor Nederland)
Voor Belgie is dit bedrag € 8.95 .


Soms kunnen de verzendkosten goedkoper of duurder zijn. Of dat u helemaal geen verzendkosten hoeft te betalen! Dit is meestal afhankelijk van product, groothandel en bedrag van bestelling. De verzendkosten worden vermeld op de proforma factuur die u na een bestelling van ons ontvangt. Pas nadat u akkoord hebt gegeven over de proforma factuur, dan pas zullen wij de bestelling in orde gaan maken.

Mocht u het niet eens zijn met de proforma factuur, dan mag u nog altijd de bestelling annuleren.

Minimale afname

Er zijn geen minimale afnamens! Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten

Portovrij

Bij een bestelling van € 200,- of meer.

Zelf ophalen

Indien u de producten zelf komt ophalen bij Reiki Limburg berekenen wij geen verzendkosten. Mocht u toch nog vragen hebben over verzendingen? Neem gerust even contact met ons op.

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via e-mail aan de afdeling klantenservice door te geven. Onze medewerker van deze afdeling zal de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Dit kunt u doen door uw klacht te mailen naar info@reiki-limburg.nl t.a.v. afdeling klantenservice.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u een bevestiging!
Wij zullen uw klacht binnen 7 dagen na ontvangst beantwoorden.
Mocht het meer tijd nodig hebben, om welke reden dan ook, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

TOP