×

Type producten

Winkelmandje

FORGOT YOUR DETAILS?

Ben jij spiritueel?

Ben jij spiritueel?
Eén derde van de Nederlanders noemt zich spiritueel en geloven dat er meer is tussen hemel en aarde? Veel van deze personen ontmoeten wij in onze Reiki praktijk en zijn zich soms niet bewust hoe spiritueel ze zijn!

Een (spirituele ontdekkingstocht) Reiki ontdekkingstocht
Het begint eigenlijk met een Reiki behandeling, waarbij ook de chakra’s alle aandacht krijgen en eventuele blokkades worden weggenomen.

Personen hebben vaak fysieke of mentale klachten. Na een drietal Reiki-Chakra behandelingen zien we mensen totaal (spiritueel) veranderen! Ze voelen zich opeens fysiek en mentaal sterker, mede ook doordat hun chakra’s openstaan. Een Reiki behandeling brengt vaak veel teweeg bij onze klanten en zeggen ze ik wil ook Reiki leren, omdat ze merken dat Reiki behandelingen hun (spiritueel) sterker maakt.

Als men spiritueel aan het veranderen is, gaat het derde (chakra) oog verder open staan. Men voelt dat de intuïtie sterker wordt en dromen levendiger. Personen voelen weer hun emoties en voelen zich fysiek en mentaal sterker.

Uit het niets zien we mensen veranderen, zo mooi;
Ze zien het contact met de reason d’être (de reden van hun bestaan) weer als positief. Ze zien weer doelen en raken in een ongedwongen spirituele ontdekkingstocht. Reiki heeft deze mensen doen veranderen, we zien weer een glimlach op hun gezicht.

Spiritualiteit kun je niet dwingen het ontstaat zodra je ervoor openstaat en in balans bent, samen met Reiki.

Durf jij een Reiki ontdekkingstocht aan?

Maak eens een vrijblijvende GRATIS afspraak en ontdek de spirituele helende kracht van Reiki (Limburg) en van jezelf natuurlijk!

TOP