Ben jij spiritueel?

Eén derde van de Nederlanders noemt zich spiritueel en geloven dat er meer is tussen hemel en aarde? Veel van deze personen ontmoeten wij in onze praktijk en zijn zich soms niet bewust hoe spiritueel ze zijn!

Een spirituele (Reiki) ontdekkingstocht
Het begint eigenlijk met een Reiki behandeling, waarbij ook de chakra’s alle aandacht krijgen en eventuele blokkades worden weggenomen.

Personen hebben vaak fysieke of mentale klachten. Na een drietal behandelingen zien we mensen totaal (spiritueel) veranderen! Ze voelen zich opeens fysiek en mentaal sterker, mede ook doordat hun chakra blokkades zijn opgeheven! Een behandeling brengt vaak veel teweeg bij onze klanten en zeggen ze ik wil dit ook graag leren, omdat ze merken dat de energetische energie hun (spiritueel) sterker maakt.

Als men spiritueel aan het veranderen is, gaat het derde (chakra) oog verder open staan. Men voelt dat de intuïtie sterker wordt en dromen levendiger. Personen voelen weer hun emoties en voelen zich fysiek en mentaal sterker.

Uit het niets zien we mensen veranderen, zo mooi;
Ze zien het contact met de reason d’être (de reden van hun bestaan) weer als positief. Ze zien weer doelen en raken in een ongedwongen spirituele ontdekkingstocht. Energetiche energie of spiritualiteit heeft deze mensen doen veranderen, we zien weer een glimlach op hun gezicht.

Spiritualiteit kun je niet dwingen, het ontstaat zodra je ervoor openstaat en in balans bent.

Durf jij een spirituele ontdekkingstocht aan?

Maak eens een vrijblijvende GRATIS afspraak en ontdek de spirituele en energetische helende kracht van Reiki-Limburg en van jezelf natuurlijk!