REIKI BEHANDELINGEN
“voel je beter bij Reiki Limburg”

Niet tevreden = geld terug

De tekst van “voel je beter” bij Reiki Limburg mag u gerust letterlijk nemen! Welke klachten u ook heeft, het maakt voor ons niet uit! Daarom durven we ook te zeggen…NIET TEVREDEN = GELD TERUG... Wij hebben vele mensen mogen helpen en daar zijn we dan ook heel erg dankbaar voor. Reiki werkt niet alleen op fysieke klachten, maar zeker ook op psychische klachten van depressie tot burnout.

Bij een Reiki behandeling ontvang je de kracht en energie wat zal bijdragen aan het verminderen van pijnklachten, of dat deze helemaal verdwijnen (fysiek en/of mentaal). Tijdens de behandeling, behandelen wij ook de 7 hoofdchakra’s. Hierdoor worden eventuele blokkade’s opgeheven!

Reiki zorgt voor rust van lichaam en geest, zuivert en reinigt jou als persoon. Daarom hoeft men ook niet persé ziek te zijn om een Reiki behandeling te mogen ontvangen. Daarnaast versterkt Reiki jouw intuïtie, geeft het inzicht en helpt het om te ontspannen.

Wij werken ook met Reiki op afstand! Klik HIER voor meer informatie.

KLACHTEN BEHANDELING & ONDERSTEUNING

Uit eigen ervaring weten we dat Reiki helpt bij o.a. :
examens, slapeloosheid, hoofdpijn (migraine), rouwverwerking, kanker (mentaal), Parkinson, rust van lichaam en geest, persoons of huiszuivering, MS (ziekte van het zenuwstelsel) , allergieën, chronische moeheid, angsten, relatieproblemen, chronische aandoeningen overgevoeligheid, onzekerheid, trauma's, depressies (burn-out), etc.

Reiki ondersteund daarnaast ook andere heel-methodes. Als je medicijnen krijgt van je arts zullen deze beter hun werk doen, waardoor ze waarschijnlijk wat sneller afgebouwd kunnen worden. Wel raden we hier aan dit nooit op eigen houtje te doen, maar altijd onder begeleiding van de behandelend arts.

Als je hulp krijgt via het RIAGG, psychiater, psycholoog of andere hulpverleners, zul je sneller tot inzichten komen. Heb je je arm of been gebroken en laat je deze behandelen (door het gips heen), dan zul je merken dat de breuk eerder geneest. Zo zijn er nog legio voorbeelden te noemen waar wij met Reiki zeer goed ondersteunend kunnen werken.

Reiki behandeling
Reiki behandeling
Voorbeeld Reiki behandeling

DE BASIS VAN EEN REIKI BEHANDELING

Een standaard Reiki behandeling duurt zo’n 45 – 60 minuten waarbij wij starten met een consult om eventuele klachten te bespreken zodat we gericht kunnen behandelen. Een Reiki behandeling kan ook in combinatie met Bach’s bloesems.

Tijdens de behandeling mag u uw kleren aanhouden. Graag verzoeken wij u gemakkelijk zittende kleding te dragen en zo weinig mogelijk sieraden of metalen te dragen, deze kunnen de Reiki energie beïnvloeden.  U zult de energie voelen stromen en plaatselijk zult u warmte ervaren.

Intieme aanrakingen en alle posities die de persoon als onplezierig ervaart worden uiteraard vermeden. Wilt u helemaal niet aangeraakt worden, geef dat dan van te voren even aan!

Eerste kennismakingsgesprek en korte Reiki behandeling zijn altijd gratis*. U kunt dus zonder kosten vrijblijvend ervaren of een Reiki behandeling voor u de juiste keuze is. Tijdens deze gratis behandeling voelt u direct of eventuele klachten minder worden!

*Een kennismaking aan huis is niet gratis! Dit vanwege dit voor ons extra werkzaamheden met zich meebrengt. Kunt u echt zelf niet naar onze praktijk komen, neem dan contact op. Wij zullen dan de mogelijkheden en kosten bespreken.

chakras

CHAKRA BLOKKADES OPHEFFEN

In ons lichaam bevinden zich zeven energiecentra (hoofdchakra’s)
Bij blokkades van een of meer chakra’s kunnen er gezondheidsproblemen ontstaan, zowel fysiek als mentaal.

Blokkades kunnen optreden door allerlei oorzaken als stress, emoties, verkeerde eetgewoonten of lichamelijke klachten. Gelukkig kunnen veel van deze problemen opgelost worden door middel van chakra-therapie.

Deze CHAKRA therapie wordt toegepast in combinatie met een Reiki behandeling!
U betaald hiervoor niets extra’s!

EXTRA INFORMATIE

Gemiddeld zijn 3 behandelingen binnen een periode van 2 weken voldoende!
Na deze 2 weken is het per persoon verschillend.  Het kan zijn dat je een keer per maand moet terug komen, een keer per half jaar of helemaal niet meer!

Een Reiki behandeling vindt over het algemeen plaats bij ons op locatie zodat we u zo persoonlijk mogelijk kunnen behandelen en advies op maat kunnen geven. Echter bij mate van uitzondering komen wij ook bij u thuis; bijvoorbeeld mensen die slecht ter been zijn of rolstoel afhankelijk zijn. Er kunnen natuurlijk ook andere redenen zijn. Neem in dit geval contact men ons op.

Daarnaast is het mogelijk om een afstandsbehandeling te ontvangen. Deze geven wij zonder lijfelijke aanwezigheid van de persoon. Het voordeel van een afstandsbehandeling is dat wij met deze energie je waar ook ter wereld kunnen bereiken. Het maakt dus geen verschil of je in dezelfde stad woont of ver over de grenzen.

Om een behandeling op afstand te kunnen verrichten hebben wij nodig; voornaam, achternaam, woonplaats en het liefst een zo recent mogelijke foto (niet ouder dan 2 jaar, pasfoto bij voorkeur maar geen uitsnede uit een groepsfoto).

Een afstand behandeling duurt 30 minuten. Een afstandsbehandeling kan net zo sterk werken als een behandeling direct op het lichaam.

Je kunt een afstandsbehandeling niet alleen nemen bij alle ziektes en problemen, maar ook bijvoorbeeld vlak voor een belangrijk gesprek of examen, vliegangst, operatie of gewoon om meer energie en ontspanning te krijgen.

Wij zullen nooit zonder toestemming van de persoon Reiki op afstand sturen!

Reiki behandelingen als aanvullende therapie 
De afgelopen jaren is er een positieve verandering merkbaar ten opzichte van Reiki en de reguliere zorg.

In steeds meer landen, binnen en buiten Europa, zijn er ziekenhuizen die zich openstellen voor het geven van Reiki-behandelingen aan hun patiënten.

In Nederland lijkt dit nog steeds wat moeizaam te verlopen. 

Artsen en verpleegkundigen staan meer open voor wat Reiki kan betekenen als complementaire ondersteuning in de behandeling. Het welzijn van de patiënt is belangrijk. Eigen inbreng van de patiënt is belangrijk. Extra zorg, extra aandacht voor hen is welkom.

Reiki kan ook uitstekend in combinatie met alle andere vormen van zorg toegepast worden, zoals medicijnen, operaties, bestraling, psychotherapie, etc. In diverse vooraanstaande ziekenhuizen in de Verenigde Staten wordt inmiddels Reiki toegepast.

Wanneer durft er een volgend ziekenhuis de uitdaging aan om in Nederland Reiki behandelaars toe te laten?
Reiki Limburg stelt zich graag GRATIS beschikbaar om mensen in ziekenhuizen te helpen.
Voor meer info, kan men contact opnemen met Reiki Limburg; [email protected]

Gratis pilot!

Reiki Limburg geeft ook behandelingen op locatie bij uw bedrijf. De kracht & energie zal bijdragen aan een uitgeruste werknemer; een ontspannen medewerker is ook minder snel ziek. Om u de kracht van Reiki behandelingen te tonen hebben wij deze gratis pilot in het leven geroepen.

Bij interesse of vragen kunt u Contact met ons opnemen.

Reiki toepassing bij kanker

Kankerpatiënten in de Verenigde Staten ontvangen steeds vaker een Reiki-behandeling. Reiki wordt ingezet tegen klachten die ontstaan als gevolg van de ziekte: misselijkheid, vermoeidheid, angsten en pijnklachten. Diverse studies wijzen op een positief effect bij de patiënten. Wetenschappers benadrukken tegelijkertijd dat intensiever onderzoek nodig is. Dat meldt The Wall Street Journal.

De laatste jaren bieden veel Amerikaanse kankercentra Reiki aan als vorm van behandeling tegen de ziekte en de bijwerkingen van chemotherapie.

Bij de Reiki-behandeling plaatst de behandelaar de hand enkele minuten lichtjes op of boven het te behandelen gebied. Door dit subtiele contact wordt reiki als prettig ervaren door de patiënt. Reiki heeft een zeer ontspannend effect.
Artsen onderschrijven de weldadige werking. Deborah Steele, patiëntmanager bij kankercentrum Norris Cotton in Lebanon, New Hampshire: “Hoe het werkt is een raadsel, maar we zien de mate van verlichting die het brengt“.

Volgens sommige wetenschappers is het effect te verklaren door de warmte van de hand, en het gevoel dat iemand zorgt voor de patiënt. Andere wetenschappers vinden de werking van Reiki nog onvoldoende bewezen, en bieden dit niet aan, aan hun patiënten. Zij stellen dat langer en grondiger onderzoek nodig is om een positief effect van Reiki vast te kunnen stellen.

Eerder wezen studies in 2004 en 2007 op een verbetering in de levenskwaliteit bij patiënten, nadat zij respectievelijk een lichte massage (2004) en een Reiki-behandeling (2007) ontvingen.
Bron: Wall Street Journal

Zie ook:
Reliable Cancer Therapies (RCT) 
Dit is een non-profitorganisatie die op onderzoek gebaseerde informatie verstrekt over kankerbehandelingen.

Mocht u nog interesse hebben in een YouTube video welke ook duidelijk maakt hoe belangrijk een Reiki behandeling kan zijn voor een ziek persoon waarbij zorgen en angst een grote factor speelt? Klik dan hier.

Reiki toepassing bij ziekte zenuwstelsel (MS)

Heeft u MS? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op!
Uit eigen ervaringen durven wij te zeggen dat Reiki ook bij spierziekte's helpt.

Heb jij ook last van aanvallen, stromingen, slecht slapen, moe, vroeg naar bed, geen energie en meer? Vraag om drie gratis behandelingen! Wij vragen geen geld, geen vergoedingen, helemaal NIETS.
Iedere aanmelding krijgt van ons DRIE gratis Reiki behandelingen, waarna u duidelijk verschil moet voelen.

Via deze oproep willen wij mensen met MS gratis de kans geven om te ervaren wat Reiki voor hun kan betekenen. Het kost hun niets, dus wat heeft men te verliezen! De behandeling verplicht tot niets en is geheel vrijblijvend.