×

Winkelmandje

FORGOT YOUR DETAILS?

Reiki opleidingen & behandelingen ook in België mogelijk

In België kunt u ook terecht voor een behandeling of een Reiki opleiding. Naast de Nederlandse taal is het ook mogelijk om de opleiding in het Engels, Spaans of Frans te volgen

Reiki behandeling

Bekijk HIER onze tijdelijk aanbieding

Bij een Reiki behandeling ontvangt u de kracht en energie wat zal bijdragen aan het verminderen van alle pijnklachten, of dat deze helemaal verdwijnen (fysiek en/of mentaal). Tijdens de behandeling, behandelen wij ook de 7 hoofdchakra's. Hierdoor worden eventuele blokkade's opgeheven!

Reiki zorgt voor rust van lichaam en geest, zuivert en reinigt u als persoon. Daarom hoeft men ook niet persé ziek te zijn om een Reiki behandeling te mogen ontvangen. Daarnaast versterkt Reiki jouw intuïtie, geeft het inzicht en helpt het om te ontspannen.

Klachten behandeling & ondersteuning

Uit eigen ervaring weten we dat Reiki helpt bij:
examens, slapeloosheid, hoofdpijn (migraine), rouwverwerking, kanker (mentaal), Parkinson, rust van lichaam en geest, persoons of huiszuivering, spierziekte, allergieën, chronische moeheid, angsten, relatieproblemen, chronische aandoeningen overgevoeligheid, onzekerheid, trauma's, depressies (burn-out), etc.

Reiki ondersteund daarnaast ook andere heel methodes. Als je medicijnen krijgt van je arts zullen deze beter hun werk doen, waardoor ze waarschijnlijk wat sneller afgebouwd kunnen worden. Wel raden we hier aan dit nooit op eigen houtje te doen, maar altijd onder begeleiding van de behandelend arts.

Als je hulp krijgt via het RIAGG, psychiater, psycholoog of andere hulpverleners, zul je sneller tot inzichten komen. Heb je je arm of been gebroken en laat je deze behandelen (door het gips heen), dan zul je merken dat de breuk eerder geneest. Zo zijn er nog legio voorbeelden te noemen waar wij met Reiki zeer goed ondersteunend kunnen werken.

De basis van een Reiki behandeling

Een standaard Reiki behandeling duurt zo'n 45 - 60 minuten waarbij wij starten met een consult om eventuele klachten te bespreken zodat we gericht kunnen behandelen. Een Reiki behandeling kan ook in combinatie met Bach's bloesems.

Tijdens de behandeling mag u uw kleren aanhouden. Graag verzoeken wij u gemakkelijk zittende kleding te dragen en zo weinig mogelijk sieraden of metalen te dragen, deze kunnen de Reiki energie beïnvloeden.  U zult de energie voelen stromen en plaatselijk zult u warmte ervaren.

Intieme aanrakingen en alle posities die de persoon als onplezierig ervaart worden uiteraard vermeden.

Eerste kennismakingsgesprek en korte Reiki behandeling zijn altijd gratis*. U kunt dus zonder kosten vrijblijvend ervaren of een Reiki behandeling voor u de juiste keuze is. Tijdens deze gratis behandeling voelt u direct of eventuele klachten minder worden!

*Een kennismaking aan huis is niet gratis! Dit vanwege dit voor ons extra werkzaamheden met zich meebrengt. Kunt u echt zelf niet naar onze praktijk komen, neem dan contact op. Wij zullen dan de mogelijkheden en kosten bespreken.

Chakra blokkades opheffen

In ons lichaam bevinden zich zeven energiecentra (hoofdchakra’s)
Bij blokkades van een of meer chakra’s kunnen er gezondheidsproblemen ontstaan, zowel fysiek als mentaal.

Blokkades kunnen optreden door allerlei oorzaken als stress, emoties, verkeerde eetgewoonten of lichamelijke klachten. Gelukkig kunnen veel van deze problemen opgelost worden door middel van chakra-therapie.

Deze therapie wordt toegepast in combinatie met een Reiki behandeling!
U betaald hiervoor niets extra’s!

Extra informatie

Een Reiki behandeling vindt over het algemeen plaats bij ons op locatie zodat we u zo persoonlijk mogelijk kunnen behandelen en advies op maat kunnen geven. Echter bij mate van uitzondering komen wij ook bij u thuis; bijvoorbeeld mensen die slecht ter been zijn of rolstoel afhankelijk zijn. Er kunnen natuurlijk ook andere redenen zijn. Neem in dit geval contact men ons op.

Daarnaast is het mogelijk om een afstandsbehandeling te ontvangen. Deze geven wij zonder lijfelijke aanwezigheid van de persoon. Het voordeel van een afstandsbehandeling is dat wij met deze energie je waar ook ter wereld kunnen bereiken. Het maakt dus geen verschil of je in dezelfde stad woont of ver over de grenzen.

Om een behandeling op afstand te kunnen verrichten hebben wij nodig; voornaam, achternaam, woonplaats en het liefst een zo recent mogelijke foto (niet ouder dan 2 jaar, pasfoto bij voorkeur maar geen uitsnede uit een groepsfoto).

Een afstand behandeling duurt 30 minuten. Als je er voor gaat zitten op een door ons afgesproken tijdstip kun je vaak direct de heling voelen. Dit hoeft niet persé! Een afstandsbehandeling kan net zo sterk werken als een behandeling direct op het lichaam.

Je kunt een afstandsbehandeling niet alleen nemen bij alle ziektes en problemen, maar ook bijvoorbeeld vlak voor een belangrijk gesprek of examen, vliegangst, operatie of gewoon om meer energie en ontspanning te krijgen.

Wij zullen nooit zonder toestemming van de persoon Reiki op afstand sturen!

Reiki behandelingen als aanvullende therapie 
De afgelopen jaren is er een positieve verandering merkbaar ten opzichte van Reiki en de reguliere zorg.

Ook de stichting Reiki en gezondheid laat via hun website weten dat ze steeds meer positieve berichten ontvangen dat er in veel landen, binnen en buiten Europa, ziekenhuizen zich openstellen voor het geven van Reiki-behandelingen aan hun patiënten.

In Nederland lijkt dit nog steeds wat moeizaam te verlopen. Toch laat de Stichting via hun website weten dat er op dit moment in het dagbehandelcentrum oncologie van het Diakonessenhuis te Utrecht, verschillende vormen van complementaire zorg aangeboden wordt aan patiënten met kanker.

Artsen en verpleegkundigen staan meer open voor wat Reiki kan betekenen als complementaire ondersteuning in de behandeling. Het welzijn van de patiënt is belangrijk. Eigen inbreng van de patiënt is belangrijk. Extra zorg, extra aandacht voor hen is welkom.

Reiki kan ook uitstekend in combinatie met alle andere vormen van zorg toegepast worden, zoals medicijnen, operaties, bestraling, psychotherapie, etc. In diverse vooraanstaande ziekenhuizen in de Verenigde Staten wordt inmiddels Reiki toegepast.

Wanneer durft er een volgend ziekenhuis de uitdaging aan om in Nederland Reiki behandelaars toe te laten?
Reiki Limburg stelt zich graag GRATIS beschikbaar om mensen in ziekenhuizen te helpen.
Voor meer info, kan men contact opnemen met Reiki Limburg; info@reiki-limburg.nl

(bron Reiki en gezondheid, 15 maart 2014)
www.reikiengezondheid.nl

Kankerpatiënten in de Verenigde Staten ontvangen steeds vaker een Reiki-behandeling. Reiki wordt ingezet tegen klachten die ontstaan als gevolg van de ziekte: misselijkheid, vermoeidheid, angsten en pijnklachten. Diverse studies wijzen op een positief effect bij de patiënten. Wetenschappers benadrukken tegelijkertijd dat intensiever onderzoek nodig is. Dat meldt The Wall Street Journal.

De laatste jaren bieden veel Amerikaanse kankercentra Reiki aan als vorm van behandeling tegen de ziekte en de bijwerkingen van chemotherapie.

Bij de Reiki-behandeling plaatst de behandelaar de hand enkele minuten lichtjes op of boven het te behandelen gebied. Door dit subtiele contact wordt reiki als prettig ervaren door de patiënt, die vaak te ziek zijn voor een steviger massage. Reiki heeft een zeer ontspannend effect. Artsen onderschrijven de weldadige werking. Deborah Steele, patiëntmanager bij kankercentrum Norris Cotton in Lebanon, New Hampshire: “Hoe het werkt is een raadsel, maar we zien de mate van verlichting die het brengt“.

Volgens sommige wetenschappers is het effect te verklaren door de warmte van de hand, en het gevoel dat iemand zorgt voor de patiënt. Andere wetenschappers vinden de werking van Reiki nog onvoldoende bewezen, en bieden dit niet aan, aan hun patiënten. Zij stellen dat langer en grondiger onderzoek nodig is om een positief effect van Reiki vast te kunnen stellen.

Eerder wezen studies in 2004 en 2007 op een verbetering in de levenskwaliteit bij patiënten, nadat zij respectievelijk een lichte massage (2004) en een Reiki-behandeling (2007) ontvingen.
Bron: Wall Street Journal

Zie ook:
Reliable Cancer Therapies (RCT) 
Dit is een non-profitorganisatie die op onderzoek gebaseerde informatie verstrekt over kankerbehandelingen.

Mocht u nog interesse hebben in een YouTube video welke ook duidelijk maakt hoe belangrijk een Reiki behandeling kan zijn voor een ziek persoon waarbij zorgen en angst een grote factor speelt? Klik dan hier.

Nu gratis pilot!

Reiki Limburg geeft nu ook behandelingen op locatie bij uw bedrijf. De kracht & energie zal bijdragen aan een uitgeruste werknemer; een ontspannen medewerker is ook minder snel ziek. Om u de kracht van Reiki behandelingen te tonen hebben wij deze gratis pilot in het leven geroepen.

Wij behandelen 2 medewerkers met 3 behandelingen verdeeld over een periode van 2 weken. Bij interesse of vragen kunt u Contact met ons opnemen.

TOP