×

Type producten

Winkelmandje

FORGOT YOUR DETAILS?

Wat is een Reiki behandeling

Reiki behandeling wat kan ik hier mee?

Sommige mensen hebben wel eens gehoord van een Reiki behandeling, andere weer niet
Vaak weten mensen absoluut niet wat ze moeten verwachten van een Reiki behandeling. Graag willen wij dit verder op deze pagina toelichten.

Een Reiki behandeling is werken met pure energie. Deze energie wordt doorgegeven door de behandelaar. Deze behandelaar heeft hiervoor een Reiki opleiding gevolgd. Hij of zij zal door middel van handoplegging de energie aan u doorgeven.

Wij als Reiki Limburg hebben tientallen jaren ervaring in het geven van Reiki. Soms zijn de resultaten gewoon bizar en kunnen personen de verbetering voor fysieke en mentale klachten niet geloven. Door de vele ervaringen durven wij gerust te zeggen dat u bij geen resultaat uw geld zonder problemen terug krijgt.

Wij als Reiki Limburg hebben de volgende ervaringen meegemaakt! Soms denken personen dat dit zweverig is of tovenarij. Nou geloof ons dat dachten wij ook in het begin, maar niets is minder waar!

Onze ervaringen en enkele verhalen van onze klanten in 10 jaar tijd!
Lees hieronder de werkelijk gebeurde verhalen!

Een van onze klanten was het gras aan het maaien en ineens……stopt de grasmachine. Hij had van alles geprobeerd maar de grasmachine weigerde om te werken. Toen dacht de klant wat hij had geleerd met Reiki… Werken met energie! Hij stuurde Reiki naar de grasmachine, en ja……hij werkte weer.

Een andere klant van ons heeft MS (spierziekte). Ze had regelmatig MS aanvallen, soms zo erg dat ze haar dochtertje niet kon verzorgen, weinig in het huishouden kon doen en om 19.30uur in bed lag! Wij hadden haar veel malen een Reiki behandeling aangeboden, maar helaas ze wilde niet. Na een tijdje vroeg ze zelf voor een Reiki behandeling. Dit gaf zo’n geweldig resultaat dat ze op gegeven moment aangaf graag zelf een opleiding zelf wilde volgen. Inmiddels zijn we een tijdje verder….en ja ze kan weer moeder en huisvrouw zijn. Ze gebruikt geen medicatie meer voor MS, ze kan haar dochtertje weer zelf verzorgen en haar naar school brengen en ja, ze gaat later naar bed. Dit is zo mooi, echter het mooiste is dat haar dochter op gegeven moment zei, mama…dit is voor mee het mooiste cadeautje wat ik ooit heb gehad. Ik heb mijn mama terug!

Wij kunnen ons voorstellen dat u denkt, dit geloof ik niet! Daarom, maak zelf eens een afspraak en ervaar de kracht van Reiki (Limburg).
Lees HIER meer echte verhalen >>>>> Of maak een afspraak!

Beste mensen zo kunnen we nog veel meer waar gebeurde ervaringen opschrijven, maar het beste is om dit zelf te mogen ervaren bij een Reiki behandelaar of bij Reiki Limburg.

Bij Reiki Limburg is de eerste behandeling altijd gratis! Nee geen kleine lettertjes of verplichtingen! Na een eerste gratis behandeling moet u en wij kunnen voelen of Reiki voor u geschikt is en of u verbeteringen voelt. Ook zullen wij u adviseren wat voor u de beste oplossing is!

“voel je beter met Reiki Limburg”

Voor wie is een Reiki behandeling geschikt?
Reiki is voor iedereen geschikt; bij fysieke klachten, mentale klachten of voor pure ontspanning! Een Reiki behandeling geeft energie, ontspanning en rust!

Mocht je nog vragen hebben over een Reiki behandelingen?
Neem dan gerust contact met ons op

TOP