Reiki behandeling wat kan ik hier mee?Reiki Master B

Sommige mensen hebben wel eens gehoord van een Reiki behandeling, andere weer niet
Vaak weten mensen absoluut niet wat ze moeten verwachten van een Reiki behandeling. Graag willen wij dit verder op deze pagina toelichten.

Een Reiki behandeling is werken met pure energie.

Deze energie wordt doorgegeven door de behandelaar. Deze behandelaar heeft hiervoor een of meerdere Reiki opleidingen gevolgd. Hij of zij zal door middel van handoplegging de energie aan u doorgeven.

Reiki behandeling

Effecten na een Reiki behandeling bij Reiki-Limburg

Mensen vragen zich weleens af wat is het effect bij een Reiki behandeling en wat kan ik verwachten?

Een behandeling is nooit voldoende om een klacht aan te pakken, maar u zult wel gelijk verschil voelen, fysiek of mentaal.

Een eerste behandeling is altijd GRATIS.
(zonder verdere verplichtingen)

Na deze behandeling geven wij u een eerlijk advies of wij u wel/niet kunnen helpen.

Zowel de behandeling als het advies is geheel vrijblijvend en gratis, zonder kleine lettertjes!

De een is de ander niet.

Bij de ene persoon zijn drie behandelingen voldoende, terwijl er bij anderen vijf of meer nodig.
Ieder mens is anders, dus ook iedere behandeling. Het kan zijn dat u zich na een Reiki behandeling moe voeld of emotioneel. Dit is normaal! Ook kan het zijn dat u na een Reiki behandeling meer pijn ervaart. Gelukkig is dit van korte duur.

Belangrijk is om na een Reiki behandeling veel water te drinken. Dit is belangrijk om alle afvalstoffen die vrijkomen door de Reiki behandeling, goed en snel af te kunnen voeren.

Wij als Reiki Limburg hebben de volgende ervaringen meegemaakt! Soms denken personen dat dit zweverig is of tovenarij. Nou geloof ons dat dachten wij ook in het begin, maar niets is minder waar!

Onze ervaringen en enkele bijzondere verhalen van onze klanten in 10 jaar tijd!
Lees hieronder de werkelijk gebeurde verhalen!

Een klant van ons heeft MS (spierziekte). Ze had regelmatig MS aanvallen, soms zo erg dat ze haar dochtertje niet kon verzorgen, weinig in het huishouden kon doen en om 19.30uur in bed lag! Wij hadden haar veel malen een Reiki behandeling aangeboden, maar helaas ze wilde niet. Na een tijdje vroeg ze zelf voor een Reiki behandeling. Dit gaf zo’n geweldig resultaat dat ze op gegeven moment aangaf graag zelf een opleiding zelf wilde volgen.

Inmiddels zijn we een tijdje verder….en ja ze kan weer moeder en huisvrouw zijn. Ze gebruikt geen medicatie meer voor MS, ze kan haar dochtertje weer zelf verzorgen en haar naar school brengen en ja, ze gaat later naar bed. Dit is zo mooi, echter het mooiste is dat haar dochter op gegeven moment zei, mama…dit is voor mee het mooiste cadeautje wat ik ooit heb gehad. Ik heb mijn mama terug!

Een ander verhaal gaat over een meisje van 7 jaar die inmiddels Reiki I had. Ze was geadopteerd uit de Filipijnen en bezocht onze praktijk samen met haar adoptiemoeder. Ze gaf aan dat ze klaar was om Reiki II te volgen. Wij vroegen haar, waarom wil je Reiki II leren? Ze zei met een traan in haar ogen, dan kan ik mijn moeder in de Filipijnen Reiki sturen! Tja, hier doen we het voor!

Een moeder met haar pasgeboren baby van 4 maanden oud kwam voor een kennismaking omdat haar baby veel deed huilen en slecht deed slapen. Ze was teneinde raad!
We gaven haar, samen met haar baby op de buik Reiki. Twee dagen later belde de moeder dat de baby al twee nachten had doorgeslapen!

Wij kunnen ons voorstellen dat u denkt, dit geloof ik niet! Daarom, maak zelf eens een afspraak en ervaar de kracht van Reiki (Limburg). Je hebt niets te verliezen, toch?
Lees HIER meer >>>>>

Beste mensen zo kunnen we nog veel meer waar gebeurde ervaringen opschrijven, maar het beste is om dit zelf te mogen ervaren bij een Reiki behandelaar of bij Reiki Limburg.

“voel je beter met Reiki Limburg”

Voor wie is een Reiki behandeling geschikt?
Reiki is voor iedereen geschikt; bij fysieke klachten, mentale klachten, een examen, rouwverwerking, of voor pure ontspanning! Een Reiki behandeling geeft energie, ontspanning en rust!

Mocht je nog vragen hebben over een Reiki behandelingen?
Neem dan gerust contact met ons op