×

Type producten

Winkelmandje

FORGOT YOUR DETAILS?

Bach Remedies op maat

Een Bach bloesem op maat is een door ons samengestelde mengeling van verschillende Bach Bloesems die perfect aansluiten bij je klacht en persoonlijkheid. Op basis van een beschrijving van je karakter en je klachten worden de juiste Bach bloesems uitgekozen en gemengd.

Indien je graag een gerichte, persoonlijke samenstelling wenst voor je probleem, dan kan dat. Dit kan gaan van depressies, burn-out, rouwverwerking tot lichamelijke klachten. Voorbeelden zijn angsten, boosheid, onzekerheid, faalangst, paniekaanvallen, stress, overgewicht, etc.

U wilt een bloesem op maat?

Hoe voelt u zich nu? Met dat gevoel beantwoord u onderstaande vragen!
Bekijk eerst alle 'Bach Remedies' en hun achtergrond; hierbij noteert u voor zichzelf  max. 7 bloesems die bij uw huidige gevoelens & emotionele status zouden passen. Deze 7 bloesems geeft u aan ons door.

Vervolgens vult u onderstaand formulier in en geeft u de 7 eerder gekozen bloesems bij toelichting aan ons door.

TIP:
Houdt 'Ctrl' (Windows computer) of  'Command' (op een Apple) ingedrukt bij het maken van uw bloesem selectie. Alleen zo kunt u meer dan één optie selecteren.

Extra informatie

Op het moment dat wij van u de vragenlijst en de 7 namen hebben ontvangen, zullen wij voor u een flesje samenstellen (voldoende voor een maand).

De kosten bedragen slechts € 8,95 exclusief verzendkosten.
U kunt het flesje ook komen afhalen, in dat geval zijn er geen verzendkosten.

Uiteraard is er ook de mogelijkheid voor een persoonlijk consult, dit kunt u aanvragen via ons contactformulier.

TOP