×

Type producten

Winkelmandje

FORGOT YOUR DETAILS?

Edelstenen – aartsengelen

Elke aartsengel heeft zijn eigen betekenis en bijbehorende edelsteen. Hieronder wordt elke aartsengel weergegeven met zijn unieke kenmerken en de manier waarop de bijbehorende stenen gebruikt kunnen worden. Natuurlijk zijn er ook andere stenen mogelijk hoewel onderstaande stenen onze voorkeur hebben!

De diverse edelstenen zijn verkrijgbaar als hanger, oorbellen, kettingen, armbanden of gewoon als knuffelsteen.Bent u op zoek naar een bepaalde steen? Laat het ons weten dan zullen wij per e-mail contact met u opnemen.

Leeuwin van God.

Ariëls kleur: lichtroze
Energie: vrouwelijk
Edelsteen: Rozenkwarts

Taak / activiteit

 • Bescherming en heling van alle wilde dieren.
 • Contact maken met de natuur zoals dieren en natuurwezens.
 • Staat voor zelfvertrouwen en moed.
 • Zichzelf manifesteren en komt op voor het milieu. Vooral voor water.

Aartsengel Ariël helpt zowel mensen die zich bezighouden met kwesties aangaande het milieu als (wilde) dieren. Ook waterdieren en vogels vallen onder haar domein. Voor zaken en heling van het milieu of wilde dieren kun je om Ariëls hulp en begeleiding vragen. Daarnaast kan aartsengel Ariël je helpen met je wensen te manifesteren.

Hoe te gebruiken?
De Roze kwarts kan als sieraad worden gedragen en als mineraal op het lichaam worden gelegd. U kunt het ook op een voor u relevante plek neerleggen.

Rozenkwarts

Hij die God helpt.

Azraëls kleur: crème
Energie: mannelijk
Edelsteen: Calciet geel

Taak / activiteit

 • Het begeleiden van de overledenen naar het licht.
 • Troosten van nabestaanden.
 • Het begeleiden van het rouwproces.

Aartsengel Azraël is een ‘stillere’ engel, met zijn aanwezigheid blijft niet onopgemerkt. Hij kan (terminale patiënten) ondersteunen als het einde nabij is. Ook begeleidt hij overledenen naar het licht. De nabestaanden kan hij troost bieden door het rouwproces te begeleiden. Aartsengel Azraël kan ook helpen bij contact met overleden dierbaren.

Hoe te gebruiken?
Gele Calciet kan als sieraad worden gedragen en als mineraal op het lichaam worden gelegd. U kunt het ook op een voor u relevante plek neerleggen.

Calciet geel

Hij die god ziet. Hij die god zoekt.

Chamuels kleur: licht groen
Energie: mannelijk
Edelsteen: Fluoriet groen

Taak / activiteit

 • Het begeleiden naar het vinden van levensdoelen, werk en verloren voorwerpen.
 • Het beschermen van jouw persoonlijke ruimte.
 • Je helpen met het opsporen van je zielenpartners.
 • Het brengen van vrede en rust.

Chamuel kan je helpen bij alles wat je zoekt. Of dit nu je sleutels zijn, een baan, je zielendoel of een dierbare ketting die je bent kwijtgeraakt. Chamuel kan je helpen verloren voorwerpen terug te vinden.

Hoe te gebruiken?
Groene Fluoriet kan als sieraad worden gedragen en als mineraal op het lichaam worden gelegd. U kunt het ook op een voor u relevante plek neerleggen.

Fluoriet

God is mijn kracht.

Gabriels kleur: koper
Energie: vrouwelijk en mannelijk
Edelsteen: Tijgeroog

Taak / activiteit

 • Begeleidt journalisten en schrijvers om helende boodschappen de wereld in te sturen.
 • Het plezier laten ervaren in het schrijven.
 • Zorgt voor energie en creatieve oplossingen.
 • Begeleidt alle aspecten van het ouderschap waaronder zwangerschap en opvoeding.

Aartsengel Gabriel is de aartsengel die zich bezig houdt met kinderen. Dit is de engel die je bijstaat in het traject van zwangerschap, van conceptie tot aan geboorte. Zij is ook te vinden rondom vruchtbaarheidsprogramma’s als IVF. Wanneer je een specifieke kinderwens hebt kun je Gabriel vragen om je verzoek naar God te brengen. Als je zwanger bent kun je Gabriel vragen samen met Rafael en Michaël over je zwangerschap te waken en er voor te zorgen dat je een gezonde zwangerschap en voorspoedige bevalling hebt.

Een bekendere taak van Gabriel is ook het helpen van auteurs en artiesten bij het uiten van hun creativiteit. Wanneer je inspiratie, tijd of motivatie nodig hebt bij creatieve werkzaamheden kun je Gabriel om hulp vragen.

Hoe te gebruiken?
Tijgeroog kan als sieraad worden gedragen en als mineraal op het lichaam worden gelegd. U kunt het ook op een voor u relevante plek neerleggen.

Tijgeroog

Glorie van God.

Haniels kleur: wit, blauw
Energie: vrouwelijk
Edelsteen: Maansteen

Taak / activiteit

 • Het bewust maken van je spirituele gevoeligheid zoals bijvoorbeeld helderhorendheid.
 • Het begeleiden bij het loslaten van oude gewoontes en patronen.
 • Het ondersteunen van vrouwen bij emotionele gezondheidsklachten.

Haniels energie wordt in verband gebracht met die van de volle maan. Je kunt tijdens de volle maan buiten gaan wandelen als je haar energie wil waarnemen en je ermee wilt opladen. Haniel is dus zeer geschikt om te vragen als je je meer wilt verdiepen in de maan en haar fasen.

De zacht blauwe energie van Haniel zorgt ervoor dat negativiteit oplost, zowel van jezelf als van anderen of in een vertrek. Het werkt zeer helend om jezelf te visualiseren in haar zacht blauwe energie. Je kunt er ook je huis of een vertrek in je huis mee vullen. Haniel helpt ook bij het loslaten van oude gewoonten en problemen. En ze helpt bij spirituele gevoeligheid en ‘vrouwen problemen’ op fysiek, mentaal en spiritueel niveau.

Hoe te gebruiken?
De Maansteen kan als sieraad worden gedragen en als mineraal op het lichaam worden gelegd. U kunt het ook op een voor u relevante plek neerleggen.

Maansteen

Genade van God.

Jermiels kleur: donker paars
Energie: mannelijk
Edelsteen: Amethist

Taak / activiteit

 • Helpt je bij het ontwikkelen en begrijpen van helderziendheid.
 • Begeleid je om balans te brengen in je relgaties en leven.
 • Helpt je bij het opmaken van een balans van je leven, zoodat je waar nodig kan corrigeren.
 • Helpt je bij het krijgen van een liefdevolle uitstraling.

Je kunt Jermiel vragen om je te helpen met het omgaan met en verwerken van (heftige) emoties. Jermiel helpt je op jouw verzoek met het terugblikken op situaties in je leven. Door de situatie en alle betrokkenen te vergeven, inclusief jezelf, kun je zonder ballast weer verder in het hier en nu.

Hoe te gebruiken?
Amethist kan als sieraad worden gedragen en als mineraal op het lichaam worden gelegd. U kunt het ook op een voor u relevante plek neerleggen.

Amethist

Schoonheid van God.

Jophiels kleur: geel
Energie: vrouwlijk
Edelsteen: Citrien

Taak / activiteit

 • Helpt je bij het maken van positieve gedachten.
 • Helpt kunstenaars bij hun projecten.
 • Helpt bij het krijgen van een rustiger tijdschema om meer naar buiten te gaan.
 • Helpt je bij de voorjaarsschoonmaak.

Deze aartsengel wordt ook wel de Feng Shui engel genoemd. Aartsengel Jophiel is de engel van de schoonheid. Ze zal je aanmoedigen om op te ruimen als dat nodig is. Een rommelige omgeving kan namelijk voor een verstoorde energiebalans zorgen in je huis, je werkplek of een andere omgeving.

Opruimen is vaak de oplossing om weer verder te kunnen, vooral als je het idee hebt dat je vastgelopen bent. Door objecten in je handen te hebben en te bepalen wat je ermee doet: opruimen, weggooien of weggeven, laat je ook zaken uit je verleden nog eens de revue passeren. Je laat ze los of geeft ze een nieuw plekje en zo komt er ruimte voor nieuwe dingen in je leven.

Je kunt Aartsengel Jophiel ook vragen om over je gedachten te waken. Jophiel is de engel die kan helpen om meer positieve, mooie gedachten te denken of je huis en werkomgeving te verfraaien en de energetische trilling te verhogen.

Hoe te gebruiken?
Citrine kan als sieraad worden gedragen en als mineraal op het lichaam worden gelegd. U kunt het ook op een voor u relevante plek neerleggen.

Citrien

Nieuwetijdskinderen.

Metatrons kleur: violet met zachtgroene strepen
Energie: mannelijk
Edelsteen: Diamant en Watermeloen Toermalijn

Taak / activiteit

 • Ondersteund kristal en indigokinderen.
 • Geeft spiritueel inzicht.
 • Helpt bij problemen met kinderen zoals ADD en ADHD.
 • Helpt je orde aan te brengen in je prioriteiten.

Metatron is de Aartsengel die de nieuwetijdskinderen begeleidt en steunt. Aartsengel Gabriel kun je vragen als het gaat om de hele jonge kinderen. Metatron helpt je graag met de iets oudere kinderen, en de jong volwassenen. Je kunt hem vragen je te leiden en sturen bij de opvoeding van kinderen, zeker als het gaat om de hoog gevoelige indigo’s, kristallen- en regenboogkinderen.

Als je zelf een volwassen Indigo bent kun je Metatron natuurlijk ook om leiding en sturing vragen. Metatron kun je ook vragen (net als aartsengel Gabriel) wanneer je de relatie met je eigen innerlijk kind wilt verbeteren en als je innerlijke kind heling nodig heeft. Metatron begeleid ook kinderen wanneer ze over gaan. Ook kan Metatron hulp bieden bij kinderen met ADD en ADHD.

Hoe te gebruiken?
Diamant en Watermeloen Toermalijn kunnen als sieraad worden gedragen en als mineraal op het lichaam worden gelegd. U kunt het ook op een voor u relevante plek neerleggen.

Diamant
Toermalijn watermeloen

Hij die op God lijkt.

Michaels kleur: paars, blauw en goud
Energie: mannelijk
Edelsteen: Sugiliet

Taak / activiteit

 • Helpt je te beschermen.
 • Brengt je moed, zelfvertrouwen en veiligheid.
 • Helpt bij het verwijderen van negatieve enerie en snijdt koorden.
 • Geeft je een levensdoel.

Aartsengel Michael is de beschermer. Hij is de engel bij uitstek om je te ontdoen van ongewenste energieën. Hij is ook een betrouwbare gids en helpt je graag als je je onveilig voelt.

Je kunt hem vragen te waken over je huis en haard. Hij heeft een zwaard waarmee hij etherische koorden doorsnijdt. Dit zijn koorden van angst en deze kunnen je van je energie beroven. Je kunt hem ook vragen om je moed en kracht te geven om stappen te kunnen zetten waarvan je weet dat het belangrijk is dat je ze zet. Michael begeleid je als het gaat om je levensdoel en hij kan helpen met de reparatie van mechanische en elektrische apparaten.

Hoe te gebruiken?
Sugiliet kan als sieraad worden gedragen en als mineraal op het lichaam worden gelegd. U kunt het ook op een voor u relevante plek neerleggen.

Sugiliet

God geneest.

Rafaels kleur: smaragd groen
Energie: mannelijk
Edelsteen: Smaragd en Malachiet

Taak / activiteit

 • Begeleidt mens en dier in alle vormen van heling.
 • Brengt bescherming en begeleiding voor alle reizigers.
 • Laat je contact maken met je tweelingziel.

Rafaels grootste taak is, net als die van de helende engelen, om heling tot stand te brengen voor mensen dieren en situaties. Raphael zegt zelf dat het enige dat hij doet om ons te laten helen is dat hij ons Liefde laat herinneren.

De enige ziekte die er bestaat is die van de illusie van af gescheidenheid. Deze illusie houdt in dat je gelooft dat je afgesneden bent van de Bron of God. Wij kunnen nooit van de Bron gescheiden zijn want God is overal en in iedereen. Wij zijn uit liefde geschapen en zijn helemaal perfect zoals we zijn. Als je dit herinnert vindt er automatisch heling plaats, omdat er geen ziekte kan bestaan in het weten van wie we werkelijk zijn. Raphael helpt graag bij alle aspecten van heling van opleiding tot een eigen praktijk. Hij begeleid en beschermt je ook als je op reis bent.

Hoe te gebruiken?
Smaragd en Malachiet kunnen als sieraad worden gedragen en als mineraal op het lichaam worden gelegd. U kunt het ook op een voor u relevante plek neerleggen.

Smaragd
Malachiet

Vriend van God.

Raguels kleur: zacht blauw
Energie: mannelijk
Edelsteen: Aquamarijn

Taak / activiteit

 • Het brengen van vrede in argumenten en misverstanden.
 • Het brengen van balans en vrede in omstandigheden.
 • Helpt je bij het aantrekken van nieuwe vrienden en relaties.
 • Helpt je bij het op peil brengen van je energie.

Aartsengel Raguel kan je helpen met helen en harmonie brengen in je relaties. In de relatie met jezelf, de goddelijke bron of met andere mensen. Aartsengel Raguel kun je vragen om de relatie met jezelf en met God of de bron te helen en/of te verbeteren. Op jouw verzoek brengt Raguel vrede en harmonie in je relaties en je huwelijk. Raguel helpt ook graag om misverstanden uit de wereld te helpen en hij brengt vrede en harmonie in situaties.

Hoe te gebruiken?
Aquamarijn kan als sieraad worden gedragen en als mineraal op het lichaam worden gelegd. U kunt het ook op een voor u relevante plek neerleggen.

Aquamarijn

Gods geheimen.

Raziels kleur: regenboog
Energie: mannelijk
Edelsteen: Loliet

Taak / activiteit

 • Helpt je bij het begrijpen van de geheimen van het universum
 • Helpt je bij het herinneren en het helen van vorige levens.
 • Leert je begrijpen inzake esoterische wijsheden, zoals dromen.
 • Helpt je bij spirituele groei.

Aartsengel Raziel is de engel die je kan helpen bij het oplossen van onverklaarbare angsten. Deze angsten en fobieën vinden vaak hun oorsprong in andere levens. Raziel kan je helpen om deze levens te herinneren en inzicht te krijgen. Ook kan Raziel het karma uit deze of andere levens balanceren zodat je verder kan in dit leven. Hij kan je ook helpen je dromen en wetten van het universum te begrijpen.

Hoe te gebruiken?
Loliet kan als sieraad worden gedragen en als mineraal op het lichaam worden gelegd. U kunt het ook op een voor u relevante plek neerleggen.

Loliet

Boodschapper van God.

Sandalphons kleur: turquoise
Energie: mannelijk
Edelsteen: Turkoois

Taak / activiteit

 • Helpt je bij het overbrengen van boodschappen en gebeden tussen God en mensen.
 • Helpt je bij begeleiden van muzikanten.
 • Helpt je om je leven ten volle te leven en ervaren.
 • Klankheling.

Aartsengel Sandalphon is de tweelingbroer van Metatron. Hij brengt onze gebeden naar God om verhoord te worden. Sandalphon is ook de engel van de muziek. Musici kunnen hem uitnodigen voor inspiratie en om hen te helpen muziekstukken te componeren.

Je kunt Sandalphon ook uitnodigen om met de melodie te werken van een muziekstuk waarna je luistert zodat het helend voor je is. Aartsengel Sandalfon zegt dat muziek net als onze gedachten, grote invloed op ons heeft. Hij adviseert om onszelf te omringen met positieve muziek, dit omdat muziek een verschil kan maken in hoe je je voelt.

Hoe te gebruiken?
Turkoois kan als sieraad worden gedragen en als mineraal op het lichaam worden gelegd. U kunt het ook op een voor u relevante plek neerleggen.

Licht van God

Uriels kleur: licht geel
Energie: mannelijk
Edelsteen: Barnsteen

Taak / activiteit

 • Helpt je om in contact te komen met je innerlijke wijsheid.
 • Geeft je inzicht in gesprekken, leren, school en examens.
 • Schrijven, geeft inzichten, alchemie

Aartsengel Uriel is de engel van de wijsheid, briljante ideeën en filosofie. Je kunt Uriel vragen als je een oplossing nodig hebt. Bijvoorbeeld als je aan het schrijven bent, aan het studeren bent of als je in en zakelijke bijeenkomst zit.

Ook als je een situatie wilt overzien kun je Uriel om hulp vragen. Hij helpt je om in contact te komen met je innerlijke wijsheid en verlichting. Uriel wordt ook geassocieerd met magische krachten.

Hoe te gebruiken?
Barnsteen kan als sieraad worden gedragen en als mineraal op het lichaam worden gelegd. U kunt het ook op een voor u relevante plek neerleggen.

Barnsteen

Genade van God.

Zadkiels kleur: indigoblauw
Energie: mannelijk
Edelsteen: Lapis Lazuli

Taak / activiteit

 • Helpt je bij het herinneren van de lesstof, bijvoorbeeld bij een examen.
 • Helpt je bij het helen van pijnlijke herinneringen en geeft emotionele heling.
 • Helpt je bij het herinneren van je zielendoel.
 • Helpt je bij vergiffenis en mentale problemen.

Aartsengel Zadkiel kan je helpen in verschillende situaties. Hij kan je helpen orde te scheppen in schijnbare chaos. Hij kan met je werken om verstopte energie te balanceren zodat je weer helderder zicht hebt op situaties en dingen in het juiste perfectief kunt plaatsen. Hij is er ook voor emotionele heling, vergeven en bij mentale problemen.

Hoe te gebruiken?
Lapis Lazuli kan als sieraad worden gedragen en als mineraal op het lichaam worden gelegd. U kunt het ook op een voor u relevante plek neerleggen.

Lapis Lazuli
TOP