Wenst u een Lenormand kaartlegging?

Wenst u inzicht te krijgen in het verleden, heden of toekomst? Een kaartlegging bij Reiki Limburg geeft u voldoende inzicht en informatie om zelf de vervolgstappen te kunnen ondernemen.

Marie Anne Adelaide Lenormand is geboren op 27 mei 1772 in Alencon, Frankrijk. Nadat ze 21 werd verliet ze Parijs en heeft ze geleerd kaarten te lezen. Samen met een zekere Mevrouw Gilbert (ook een helderziende) startte ze een ‘salon’, waar ze het kaartlezen beoefende. Ze werd enorm populair en las de de kaarten voor: Napoleon, Josephine de Beauharnais, Robespierre, Louis 18e enz. Ook ontmoette ze de Russchische keizer Alexander.

Marie Anne Adelaide Lenormand stierf op 25 juni 1843 te Parijs. Haar kaarten zijn heel lieflijk getekend en spreken tot de verbeelding. Achter de tekeningen zitten heel wat symboliek en traditionele waarden. Door de tijden heen zijn de tekeningen lichtjes aangepast aan de ‘modernere’ tijden. De kaarten kunnen antwoord geven op verschillende situaties op relationeel, financieel en emotioneel vlak.

 

DE 36 LENORMAND KAARTEN; WAT KUNNEN ZE VOOR U DOEN?

Het werken met de kaarten geeft ons een gevoel van voldoening als wij er iemand mee kunnen helpen, en wees maar zeker, in 95% van de gevallen is de conclusie juist.

Waar de tarotkaarten vooral spiegelen en inzicht laten zien, kunnen wij door goed gebruik te maken van de Lenormand kaarten veel sneller en gedetailleerder ingaan op een bepaalde situatie en kunnen wij -vaker dan bij de tarot, ook een stukje toekomst zien.

Wij werken met verschillende soorten leggingen:

    • Drielegging

    • Vijflegging

    • Kruislegging (6-9-13)

    • Straatlegging (4×9)

De leggingen zijn afhankelijk van de vraagstelling van de persoon. U krijgt voldoende handreikingen van ons, het is daarna echter aan u om hier iets mee te doen!

Lenormand

KOSTEN & BENODIGDHEDEN

Lenormand legging in onze praktijk
Een legging in onze praktijk kost € 45,- waarbij u vooraf een Reiki behandeling ontvangt om rust the creëren en contact te maken.
Houdt er rekening mee dat een totale behandeling, incl. behandeling minimaal één uur kan duren. De resultaten ontvangt u een dag na de kaartlegging per e-mail.

Legging op afstand? Ook dat kan!
Graag ontvangen wij dan het volgende:
Voor en achternaam
Woonplaats
Foto (liefst waar u alleen opstaat)
Vraagstelling Kosten € 15, – per vraag (extra vragen a € 3,50 per vraag) 

Dit is incl. een Reiki behandeling op afstand. 
Wij zullen verschillende leggingen  doen, de resultaten ontvangt u digitaal uitgewerkt!