Zoutlampen 15-20 kilo

Met de zoutlampen van Reiki Limburg
kun je opgelucht adem halen

Het assortiment en verschillende modellen en kleuren hebben wij flink uitgebreid en kunt u zoutlampen kopen tot 150 kilo. In onze shop verkopen wij de zoutlampen tot 25 kilo. Mocht u zwaardere willen hebben, laat het ons weten!
Bekijk ook de speciale aanbiedingen. Let wel.... deze kunnen per dag verschillen! Staat vandaag uw lamp er niet bij? Kijk dan morgen nog eens!

Wilt u graag een zoutlamp kopen en weet niet welke? Kom langs bij Reiki Limburg en neem er eentje mee om te kijken hoe deze staat.  Bevalt hij niet, brengt u hem gewoon terug! Kies voor een andere of vraag gewoon het geld terug.

Onze zoutlampen zijn verkrijgbaar in de kleuren Oranje-rood, Roze, White en Black Magic.
Naast deze lampen verkopen wij ook prachtige Calciet, Bergkristal en aromalampen!

Opgelucht ademhalen
Heeft u moeite met ademhalen door chronische verkoudheid of andere problemen met de longen of luchtwegen? Plaats een zoutlamp en merk het verschil!

Zoutlampen zuiveren de omgeving in je woning, slaapkamer, kantoor en andere ruimtes. Daarnaast werken de zoutlampen ook op ons lichaam, zoals bij: veroudering, huidziektes zoals psoriasis en eczeem, oorinfecties, bronchitis, verkoudheid, astma, snurken, hoofdpijn, stress, reuma en slapeloosheid. En dit zijn bij lange na niet alle redenen om een zoutlamp of zoutcabine aan te schaffen.

Steeds meer mensen schaffen een Himalaya zoutlamp aan. Deze lampen worden vervaardigd uit kristalzout van o.a.het Himalayagebergte (Tibet) dat miljoenen jaren oud is. Een brandende Himalaya zoutlamp produceert negatieve ionen die die lucht zuiveren. De schadelijke ionen van bijvoorbeeld elektronische apparatuur, sigarettenrook en beeldschermen verdwijnen hierdoor uit de lucht. Dit laatste is wetenschappelijk bewezen.
Eigenlijk zou je dan ook in iedere kamer van je huis een zoutlamp moeten hebben. Ook merken we dat steeds meer wellness centers en kuuroorden steeds meer met zoutlampen werken.

Informatie
Buiten dat deze zoutlampen bij Reiki Limburg per stuk worden verkocht zijn ze ook verkrijgbaar als voordeelpakket. Hoe meer u koopt hoe lager de prijzen!

Kies het juiste formaat
Een lamp of zoutsteen van ca. 1 kilo is voldoende om te zuiveren bij een ruimte van ca.6 vierkante meter. In een klein ruimte is een kleine lamp voldoende. Een grote kamer vraagt om een grotere lamp. Mocht je een groot exemplaar niet mooi vinden? Dan kun je ervoor kiezen om de kleine lamp naast de bank of stoel te plaatsen waar je het meeste zit.

Juiste werking!
Een zoutlamp werkt het beste met een lampje dat warm wordt! Bijvoorbeeld een ijskastlampje!
Door de warmte zal de zoutlamp de omgeving zuiveren.