×

Type producten

Winkelmandje

FORGOT YOUR DETAILS?

Met de zoutlampen van Reiki Limburg kunt je opgelucht adem halen
Klik HIER om naar de webshop te gaan

Het assortiment en verschillende modellen en kleuren hebben wij flink uitgebreid en kunt u zoutlampen kopen tot 150 kilo. In onze shop verkopen wij de zoutlampen tot 25 kilo. Mocht u zwaardere willen hebben, laat het ons weten!
Bekijk ook de speciale aanbiedingen. Let wel.... deze kunnen per dag verschillen! Staat vandaag uw lamp er niet bij? Kijk dan morgen nog eens!

Wilt u graag een zoutlamp kopen en weet niet welke? Kom langs bij Reiki Limburg en neem er *gratis eentje mee om te kijken hoe deze staat.  Bevalt hij niet, brengt u hem gewoon terug! * U betaald wel € 25. -- borg!

Onze zoutlampen zijn verkrijgbaar in de kleuren Oranje-Roze, White en Black Magic.
Naast deze lampen verkopen wij ook prachtige Calciet, Bergkristal en aromalampen!

Onze zoutkristallen en zoutlampen komen uit het Himalaya gebergte van Tibet.
Het laatste nieuws over zouttherapie, KLIK  HIER

Sfeerlichten
Bekijk HIER ook onze prachtige sfeerlichten van Zoutsteen!

Informatie
Buiten dat deze zoutlampen bij Reiki Limburg per stuk worden verkocht zijn ze ook verkrijgbaar als voordeelpakket. Hoe meer je koopt hoe lager de prijzen!

Een lamp of zoutsteen van ca. 1 kilo is voldoende om te zuiveren bij een ruimte van ca.6 vierkante meter. Welk formaat je kiest is ook zeker belangrijk! In een klein ruimte is een kleine lamp voldoende. Een grote kamer vraagt om een grotere lamp. Mocht je een groot exemplaar niet mooi vinden? Dan kun je ervoor kiezen om de kleine lamp naast de bank of stoel te plaatsen waar je het meeste zit.

Opgelucht ademhalen
Zoutlampen zuiveren de omgeving in je woning, kantoor en andere ruimtes. Daarnaast werken de zoutlampen ook op ons lichaam, zoals bij:
veroudering, huidziektes zoals psoriasis en eczeem, oorinfecties, bronchitis, verkoudheid, astma, snurken, hoofdpijn, stress, reuma en slapeloosheid.

En dit zijn bij lange na niet alle redenen om een zoutlamp of zoutcabine aan te schaffen.

Steeds meer mensen schaffen een Himalaya zoutlamp aan. Deze lampen worden vervaardigd van kristalzout uit het Himalayagebergte (Tibet) dat miljoenen jaren oud is. Een brandende Himalaya zoutlamp produceert ook negatieve ionen die die lucht zuiveren. De schadelijke ionen van bijvoorbeeld elektronische apparatuur verdwijnen hierdoor uit de lucht. Dit laatste is wetenschappelijk bewezen. Eigenlijk zou je dan ook in iedere kamer van je huis een zoutlamp moeten hebben.

zoutcabine-zouttherapieEen eigen zoutcabine?
Ja, klopt! Ook zijn er zoutcabines te koop. Prachtige mooie cabines van klein tot groot!
Reiki Limburg kan u advies geven over zoutcabines voor privé gebruik. Een Himalaya zoutcabine kan met wit of roze zout worden besteld en zijn deze makkelijk zelf te monteren.
Voor meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

TOP